ONZE SPECIALITEIT BEVAT

Elektrische installatie


Als u op zoek bent naar een betrouwbare elektrici├źn voor uw elektriciteitswerken bent u bij TAC+ aan het juiste adres. Als bekwame installateur help ik u graag bij de installatie, renovatie of herstelling van alle soorten elektriciteitswerken. Is uw elektrische installatie defect? Gaat u bouwen of verbouwen?  Verlichting nodig? Laadpunt voor elektrische wagens? Vraag vrijblijvend een offerte volledige aangepast aan uw wensen en budget.


Om uw veiligheid te garanderen werken wij uitsluitend met kwaliteitsmerken. Al onze installaties zijn volgens het AREI en worden steeds grondig nagekeken door een keuringsorganisme.


Onze specialisatie is het plaatsen van het smarthome systeem van Loxone.

Duurzame Energie


In de toekomst wordt het alsmaar belangrijker van waar onze energie afkomstig is en hoeveel of wanneer deze verbruikt wordt. Het invoeren van de digitale meter maakt het er niet makkelijker op om onze huidige energiebehoefte financieel interessant te houden.

Hierbij kan TAC+ u bijstaan om na te gaan welke interessante oplossingen mogelijk zijn.

Dit kan onder andere bestaan uit:

  • Zonnepaneelinstallatie
  • Batterij opslag
  • Warmtepomp/Airco
  • Warmtepompboiler
  • Smart home (slim aansturen van toestellen)
  • ...

Centrale Verwarming / Sanitair


Alinea's zijn de belangrijkste bouwstenen van webpagina's. Om deze te veranderen, dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken. U kunt hier ook de stijl wijzigen.


Alinea's zijn de belangrijkste bouwstenen van webpagina's. Om ze te veranderen, dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken. U kunt hier ook de stijl wijzigen. Natuurlijk zal het slepen van de tekst de alinea op de pagina verplaatsen.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE VOOR UW PROJECT